torstai 15. marraskuuta 2012

Minitreenejä ja tavoitteita

Onpa mahtavaa treenailla pitkästä aikaa! On mukamas ollut aina niin kiire, ettei ehdi, mutta kyllä tuntuu hyvältä mahduttaa tokohommat taas päivärytmiin. Pari päivää sitten käytiin puolilämpimässä autohallissa ottamassa seuraamista, jättöliikkeitä (ja niiden nopeuttamista) sekä ruutua. Hankalimmaksi asiaksi osoittautui "pistä siihen" -käskyn noudattaminen, ei itse tokoliikkeet. Kyllähän se koira maihin meni ja siinä pysyi, mutta heti, kun aloin laittaa sille pantaa/muuta, nousi täpinöissään ylös. Sitä sitten aikamme muisteltiin ja hyvinhän se lopuksi meni.

Eilen oltiin tyhmässä tihkusateessa pimeällä ja märällä ulkokentällä. Mutta lyhyet nostatustreenit taas - lyhyitä seuruutuspätkiä siirtyilyineen ja kääntyilyineen, ruutua, kaukoja. Ruudussa kuunteli tosi hyvin käskyjä! Kaukoissa takapalkka yhden-kahden liikkeen välein, vaihdot nopsia ja täsmällisiä. Sää ei vaikuta holskuun kyllä pätkääkään.

Nyt tähdätään siis tammikuun tokokokeisiin. Sieltä se VOI1 tulee, sanokaa minun sanoneen! Sitten EVL tulille ja TK4 taskuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti