keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Talviuiskenteluja

Eipä kyllä pääse tosiaankaan holskun kanssa tylsistymään. Joskus vuosi sittenhän se yritti hihnassa ollessaan hypätä kivimuurin päälle, mutta muuri olikin todella kapea ja toisella puolella kolmen metrin pudotus. Tänään se sitten keksi että olisi hyvä idea käydä uimassa avannossa. Monesti aiemminkin menty ko. paikan ohi, laiturin nokkaan on tehty virtaus jotta pysyy jäätymättömänä avantouijia varten. Eikä ole ennen Yrskää yhtään kiinnostanut mennä edes veden lähelle. Tänään molskahti. Hetken odotin josko pääsisi itse ylös, mutta ei päässyt kehujenkaan siivittämänä. Ryömin sitten jäänreunalle ja kiskoin koiran pannasta ylös. Ei siinä sen ihmeempiä hätäilemisiä.

Nyt erityisopettelussa oma rauhallisuus kaikissa tilanteissa, erityisesti muita ohitettaessa. Olen palannut lomalta takaisin arkeen, ja hihnakäyttäytyminen on huonontunut melkoisesti. Häpeä ja kiukku romukoppaan ja uudella asenteella liikenteeseen, sillähän siitä selviää. Mennään vaikka joogaan jos ei muuten kierrokset omistajalla laske.

Lähetin Yksän viime vuoden tokotulokset Holskuliiton Vuoden Tokokoira -kisaan, saa nähdä miten käy! Äkkilaskemalta olisi jotakuinkin 32p tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti