sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hallitokoiluja ja Rajasaarta

Eilen lyhykäiset hallitreenit häiriödobbereiden kanssa. Vähän treenitaukoa takana niin johan oli kivaa! Palkkana kainalopallo ja siankieltä. Alkuun tosi kivan oloista lämmittelyseuraamisia vähän joka suuntaan, myös peruutuksia. Saksalaiset täyskäännökset voisi ottaa takaisin ohjelmistoon, että saisi lisää vaihtelevuutta seuraamisiin. Liikkeestä maahan putosi hyvin, mutta oli vähän nostanut kyynäriä kun käännyin. Käskin takaisin maahan ja kiersin takaa sivulle, pysyi. Liikkeestä seiso ok. Tasamaanouto kiva sekä puu- että metallikapulalla, ehkä vähän hidas palautus. Lyhyt piilopaikkamakuu, vilkuilin välillä. Jossain vaiheessa heitti lonkalle ja haisteli maata aika intensiivisesti, älähdin ja oli sen jälkeen tosi skarpisti korvat pystyssä.

Sen jälkeen tunnistusnoutoa, taas laatikollinen vieraita kapuloita. Ensin toi väärän, käskin takaisin etsimään. Nyt kielsin väärien nostamisesta, ja löytyihän se oikea. Seuraavalla kerralla haisteli kunnolla ja toi oikean.

Tässä välissä koira hetkeksi autoon lepäämään, kun treenailin vähän lainashelttiä. Lopuksi Ykä taas kehiin hyppynoudon merkeissä. Este ~65cm. Hyppäsi, nouti, kiersi esteen. Uudestaan palkatta, nyt kannustin hyppäämään heti kun oli saanut kapulan suuhunsa, ja hyppäsipäs. Sitten este 80cm:iin ja uudestaan, nyt meni niin hyvin että lopetettiin treenit siihen.

Rajasaaressa ollaan käyty nyt aika monena päivänä. Ykällä on mennyt siellä lujaa, mutta alkuriehunnan jälkeen löytyy se oikea vaihe ja joku sopiva paini/juoksukaveri. Sitten ei tarvitse enää haukkuakaan niin paljoa. Nuoret pyrkyriurokset ovat vähän kovempi pala, kun eivät jätä rauhaan ja yrittävät selkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti