tiistai 26. toukokuuta 2009

Alku

Koska parilta taholta on tullut tiedustelua Yrjänän treeniblogin suhteen (ja myönnettäköön, että se varmasti auttaa treenaamisessa, kun voi pidemmältä aikaväliltä lueskella, mitä milloinkin on tehty), laitetaan nyt sellainenkin pystyyn. Seitsemän kuukautta meni jätkällä rikki pari päivää sitten ja tokoilua jatketaan vielä puolisentoista kuukautta ennen ryhmän kesätaukoa. Ollaan myös käyty kerran paimentelemassa lampaita ja meitä kutsuttiin sinne toistamiseenkin. Harmi, että maatila sijaitsee neljän tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, kävisin siellä mieluusti useamminkin.

Alkutekstissähän luonnollisesti pitää kertoa, mitä kaikkea penska on tuhonnut. Yhtä mattoa on vähän rei'itetty, väliaikaisia seinäpaneleeleita raavittu, runkopatjan reunaa availtu ja kirjahyllyä maisteltu, mutta tiedänpähän nyt, etten ostanut tamagotchia vaan Sisustussuunnittelijan. Yksi matkakortti ja kännykkä on myös kadonnut parempiin suihin - puhelin tosin toimii vielä. Eli aika vähällä on loppujen lopuksi tähän mennessä päästy.
Melko luonnotonta, että Ykä on pyörinyt jaloissa jo viiden kuukauden ajan, vastahan minä suunnittelin harrastelukoiran hankkimista.

Tunnin kuluttua treenaamaan, sitä ennen pitää pilkkoa lihapullia. Vaikka narupallo onkin tuhannesti parempi palkka, pitää sitä välillä namiakin tunkea naamaan.

Ohessa kuva noin kuukauden takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti