perjantai 14. elokuuta 2015

Minitreenejä

Omatoimisissa tokotreeneissä keskitytään nyt siihen, että ennen treenejä valitaan pari liikettä ja tehdään sitten vain ja ainoastaan niitä. Ohjatut treenit ovat pitkäkestoisia ja usean liikkeen mittaisia suorituksia varten. Torstaina hallissa Ykälle siis ohjattua noutoa ja kaukoja. Olisin ottanut metskua mutta olen hävittänyt kapulan... ohjaantui vasemmalle kapulalle hyvin, säädin jotain ihmeellistä palautuksessa kun ajattelin auttaa koiraa kiertämään suoraan selän takaa sivulle. Tokalla kerralla ohjaantui hyvin oikealle kapulalle, en sählännyt mitään ja Ykä palautti kapulan eteen. Tästä seläntakaakierto sivulle. Bueno!

Kaukoissa vaikeuksia tuotti (taas) maasta seisomaan nousu, tarjosi herkästi istumista. Jos "SEISO"-käskyn vaihtoi peruutuskäskyyn, nousi varmemmin. Seisomisesta maahanmenossa edisti eniten, pitää vähän hinkata tekniikkaa lähempää. Mutta ei edistä enää yhtään niin paljoa kuin joskus aiemmin! Toivoa on. Lopuksi pelleiltiin vähän aksaradalla, tehtiin keppejä, putkia ja paria hyppyä. Hyvin Ykä irtoaa kauaskin ja kuuntelee.

Nyt olen lomalla (ja kipeänä) koko katraan kanssa mökillä, täällä rentoudutaan useampi päivä eikä varmaan tehdä juuri mitään. Vealle lupasin vähän naksutella ruutuerottelua, ehkä muidenkin kanssa jotain pientä. Tiistaina pitää palata sivistyksen pariin että Nika pääsee paimennustreeneihin. Ihanaa kun on kesä, nyt kun vielä tervehtyisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti