perjantai 11. tammikuuta 2013

Elelyä

 

Lauma elelee ja Vea kasvaa. Ykä ei edelleenkään sisätiloissa tykkää jos pentu hyppii naamalle, varsinkaan yöllä - silloin täytyy HAUKAHTAA. Ja tämä ei ole ihmisistä kovin söpöä. Nyt holsku on sitten parina yönä saanut nukkua eri huoneessa, se on ollut ihan hyvä järjestely. Vaikka Vealla onkin aamulla ihan järjetön kiukku aina, kun on kamala nälkä ja kaikkea. Ulkona (vapaana tai remmissä) penska on Ykän mielestä ihan ok, eikä siitä tarvitse suuremmin välittää. Ja tietty jos pentu nukkuu tai on muuten rauhallinen, Ykä antaa sen tulla viereen tai saattaa jopa itse mennä pennun lähelle nukkumaan. Eli voiton puolella ollaan! Omakin alkoi eilen painia Vean kanssa, ehkä muutkin vielä.

Isoveikka on Vean mielestä kyllä ältsin kiva joka tapauksessa, vaikka välillä tuleekin turpiin. Hihnalenkilläkin pitää aina kävellä ylpeänä Ykän vierellä tai takana.


 Joku voisi keksiä sellaisen hihnasysteemin, jonka avulla neljää koiraa voi kuljettaa yhdessä kädessä ilman, että hihnat menevät solmuun. Tosin minun superkykyni on saada yksi hihnakin toivottomaan solmuun vain koskettamalla sitä, joten taitaa olla aika turha toivo. Mutta ehkä tämäkin vähän helpottaa, kun Vea kasvaa eikä enää poukkoile mihin sattuu.

Vea sai tänään ekat rokotuksensa, ja Ykäänkin pistettiin rabies + nelosrokote. Ykä oli jo ihan nätisti, vaikka jänskääkin lääkäreitä aika paljon. Ei vinkunut tai rimpuillut yhtään, kun piikki tuikattiin nahan alle.

Oma kävi viime sunnuntaina kokeilemassa agilityä, sehän oli siinä ihan ässä.

Pylly, Lettu, Lätty ja Lytty

 Hullut jalat

 Hyppypusu, evvk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti