sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hommia ja kuvia

Kylläpäs aika rientää! Hakukokeiden jälkeen oli tarkoitus pitää totaalista treenitaukoa, mutta kuinkas sitten kävikään... päädyttiin taas tokokurssille. Ja kun se loppuu syyskuussa, mennään paimennuskurssille. Käväistiin turisteilemassa shelttien paimennuspäivillä (tai Nika teki töitä ja Ykä turisteili), ja siitä se ajatus sitten lähti. Nika näki lampaita ekaa kertaa ja sillä meni kyllä ihan ältsin hyvin. Ilmoitettiin sitten molemmat vielä viiden kerran mittaiselle kurssille. Mahtavaa! Ykä on viimeksi ollut paimentamassa puolen vuoden ikäisenä, katsotaan muistaako se enää mitään.


Tokon puolella menee kivasti, koetetaan taas saada lisää potkua liikkeisiin. Tällä hetkellä ainoa liike, missä on oikeasti potkua jokaisella tekokerralla, on ruutu. Se on Ykän mielestä vaan enemmän kuin sata jänistä. Mutta tästä me taas noustaan! Koetan nyt syksyllä päästä VOI-kisoihin, koska viime kisoista on kohta vuosi ja olisihan se ykköstulos kiva saada.

Tästä tulee nyt hyvin kuvapainotteinen postaus, kun tyhjensin kännykän (koira)kuvista ja sieltähän löytyi kaikenlaista hauskaa:


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti