perjantai 24. helmikuuta 2012

On ne hylkeetkin rantakunnossa!

On se talvi kyllä mahtavaa aikaa, kun voi liikkua niin monella erilaisella tavalla. Vaikka on kesälläkin mm. uiminen ja pyöräily. Mutta joka tapauksessa menin viime viikonloppuna ostamaan PULKAN, kun olin tyhmä ja jätin aikaisemman pulkkani aikaisempaan asuntoon. Pulkkaan kirjoja ja treenisälää sisältävä reppu painoksi, koirille valjaat niskaan ja baanalle. Shelttivaljakolla saadaan oikein hymyileväisiä ilmeitä vastaantulijoilta - Nika vetää niin raivolla että siinä jäisivät huskytkin kakkoseksi. Jos siitä koirasta jokin ääni vetohommissa lähtisi, niin "HHHHNNNNNNGGGGHHHHH". Oma vetää maltillisemmin, mutta narutin sitä ja laitoin sen vetämään yksin. Hähää! Eli siis pulkanvetoa kokoonpanoilla: 1) sheltit yhdessä, 2) Nika, 3) Oma tai 4) Ykä. Ykä on kaikkein vähiten innoissaan, koska se vähän pelkää pulkan tulevan kintuille. Mutta hyvin sekin vetää, välillä vaan pitää pyöriä itsensä solmuun. Haastavampaa on kävellä mun kanssa samassa linjassa, mutta siitä olenkin välillä luistanut ja laittanut pulkkahihnan lisäksi myös tavan remmin Ykän huskyvaljaisiin kiinni. Jos haluaa vetää, niin vetäkööt sitten muakin!

Pulkkailun lisäksi ollaan potkukelkkailtu, koska sehän se vasta kivaa on. Nika ja Ykä kiinni laitteessa ja Oman remmi kädessä, kun se on niin tampio että jää väen vängällä muuten alle. Kyllä siinä mentiin välillä niin lujaa että hippulat vinkuivat!

Ja rantakuntopyrkimyksiä auttaakseni ostin Ykällekin uuden repun. Shelteillä on yhteisenä yksi reppu, joka nyt on ollut Oman selässä, koska Oma on luikero ja Omalle pitää saada MUSKELEITA. Ei ole kukaan koirista moksiskaan mistään lisäpainosta, hyvät hurtat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti