perjantai 6. toukokuuta 2011

Toko jää tauolle

Keskiviikkona oli viimeinen toko ennen kesälomaa. Syksyllä taas, kunhan kursseja järjestetään. Ehtiipähän elukka kerätä motivaatiota. Oli se kyllä keskiviikkonakin tosi hyvässä vireessä, eli hyvän mieli jäi. Jes!

Paikkaistumisia ja -makuita aluksi, matalalla vireellä. Jäätiin lähelle, jotta voitiin kehua koiraa katsekontaktista ja puuttua heti haisteluihin ja levottomuuteen. Ykän tekemisiin ei nyt kamalasti tarvinnut edes puuttua, rauhallisesti se makoili ja katseli hyvin minuun häiriössäkin. Seuraamisia lyhyitä pätkiä ja paljon käännöksiä ja pysähdyksiä. Teemana se, että on kivaa ja koira haluaa tehdä hommia. Ja Ykä halusi.

Tasamaanoutoja hetsaamalla, eli pidin Ykää pannasta, kuumutin kapulalla ja heitin. Johan tuli nopeutta menoon ja tuloon! AVO-hyppyjä tavan, parikymmentäsenttisen aidan yli. Nakkipalkka istumisesta, ja riehumispalkka eteentulosta.

Yksi luoksetulon pysäytys, oli niin hieno että tehtiin loput läpijuoksuina. Näistä loppuasennoitta pallopalkka selkäni taakse.

Lopuksi irroteltiin ja tehtiin kaikkea kivaa, kun kierrettiin koirakoita, puita ja patsaita ja pyörittiin ympyrää molempiin suuntiin. Myös jalkojen välistä pujottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti