sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Talja

Tokoholsku
Yrskän kuvaa pyydettiin Holsku-lehteen, saa nähdä miten sijoituttiin Vuoden tokokoira -kisassa! Aika makealtahan tuollainen titteli maistuisi, etenkin viime vuoden työnteon huomioon ottaen. Tänä vuonna otetaankin vähän letkeämmin, koe tai kaksi ennen kesää ja syksyllä taas uudet tuulet. Luonnetestipaikkaa voisi kai varata jo loppuvuodeksi tai alkuvuodeksi 2012. Eipä kiirettä.

Huomenna tosiaan ryhmätokoihin, joissa käydään tutusti ma ja ke säällä kuin säällä.

Tallikoira
Tänään päästiin pitkästä aikaa turisteilemaan tallille. Ihan uudet ympäristöt, joten vähän oli koiralla jännää. Oli tosin kytkettynä koko ajan tallialueella ollessa, edellisellä tallillahan sai vikoilla kerroilla olla huoletta irti. Ponit haisteltiin ja todettiin ihan mukaviksi, ja hepatkin oli ihan jees. Ainoa kuumumista aiheutuva asia oli se, kun maneesin katsomossa katseltiin kentällä laukkaavia hevosia. Käytiin sitten vähän kurinpalautuksissa ja pallonhakureissulla ulkona, sitten takaisin. Lopuksi lyhyt kävelylenkki hevosen vierellä. Sitten kantamaan tavaroita.

Nyt onkin sitten iltaluun syömisen jälkeen kuollut koira lattialla. Ei holskua juoksemalla väsytetä, mutta annas päälle tekemistä niin johan kuuluu tyytyväistä huokailua.

Vaikka tokihan tuo lenkille lähtisi jos joku vain veisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti